Написал рецензию в тусовке литература
0
0 7 Октября Ответить
Написал рецензию в тусовке кино
0
0 4 Сентября Ответить
Написал рецензию в тусовке
1
0 1 Ноября 2017 Ответить
Написал рецензию в тусовке литература
0
0 25 Июня 2017 Ответить
Написал рецензию в тусовке литература
0
0 24 Июня 2017 Ответить
Для быстрого поиска начните вводить запрос
Development of Soy- Jambul Seed Powder Fortified Biscuits
от 5 722 руб.

Biscuits are very convenient and inexpensive food products and are becoming very popular among both rural and urban population especially among children as well as aged persons of India.In rural areas, malnutrition problem is severe in women and children because of traditional foods having low nutritive value. The nutritive value of foods particularly biscuits could be improved by protein supplementation. Biscuits from blend of maida, soy flour and jambul (Syzygium cumini) seed powder is protein rich and helps to solve the malnutrition problem in rural areas. It will help not only children’s health but also maintaining health of diabetic patients. There is an ever increasing demand for high protein biscuits for therapeutic value.This book therefore, provides helps to confectionery industries to develop a value added product by fortifying biscuits with soy flour and Jambul Seed Powder.

0.0
Ваша оценка 0.0 Отменить оценку
  • Год выхода
    2013
  • Издательства
    LAP Lambert Academic Publishing
Персоны
Рецензии (0)
Авторизуйтесь чтобы писать рецензии. Все рецензии
Комментарии (0)
Авторизуйтесь чтобы оставлять комментарии.

Поделитесь с друзьями